Wanderwall

 

WANDERWALL is een indrukwekkende geprinte wand textielcollectie die op maat wordt gemaakt. De unieke muur vullende prints zijn een lust voor het oog en maken van iedere ruimte een kunstwerk met een eigen verhaal. 

Hoe komen de prints tot stand?
De kunstzinnige artworks worden allemaal met de handgemaakt. De inspiratie voor deze prints haalt Tanja van Wijk uit verhalen van mensen en dingen om haar heen. 
Vervolgens gedigitaliseerd om zo op verschilden stoffen gedrukt te kunnen worden. Van alles is mogelijk, van glanzend katoen tot een stoere canvas of juist een luxe fluweel.

Doormiddel van een herbruikbaar klik systeem wordt het textiele wanddoek tegen de muur opgespannen. Dit inventieve systeem zorgt dat een oude en klassieke manier van wand bekleden een nieuw leven krijgt. Daarnaast is deze herbruikbaar. Zo kan er dus een nieuwe stof in aangebracht worden. 

Deze kunstzinnige manier van wand bekleden heeft als voordelen dat het een isolerende en akoestische werking heeft. Ideaal voor (grote) ruimtes waar meerdere mensen zijn, zoals bedrijven, openbare ruimtes maar ook voor in uw woon- of eetkamer. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van WANDERWALL neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

 

Dutch
Dutch