Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. Levertijden & Verzenden
Onze Levertijden zijn afhankelijk van het gekozen product.

De bundels worden in beperkte oplage gedrukt, als de gekozen bundel op voorraad is wordt deze binnen 2 a 3 dagen verzonden. 

De standaard maat Art prints worden gedrukt on demand, dat houdt in dat ze pas worden afgedrukt en ingelijst als deze besteld is. Zo houden we niks over en dit is beter voor het milieu. De gemiddelde levertijd is 14 werkdagen.

Originele tekeningen hebben een levertijd van gemiddelde levertijd is 7 werkdagen.

Wordt het product op maat gemaakt dan is de levertijd in overleg met de klant.

Wij versturen op dit moment enkel binnen Nederland en België. Al onze pakketten worden via My Parcel verstuurd, onderdeel van PostNL. 
Wij hebben helaas geen invloed op de levering vanuit het postorderbedrijf.

2.1 Retouren
Als u om wat voor rede dan ook niet tevreden bent dan heeft U het recht binnen 14 dagen na ontvangst het product terug te sturen. Waar mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd. Retour kosten zijn voor rekening van de consument.

2.2 Uitzondering Retourneren
LET WEL! Producten die wij speciaal voor u in opdracht op maat hebben gemaakt of duidelijk van persoonlijke aard zijn of losse kranten of tijdschriften, zijn uitgesloten van het recht van retour. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

3. Privacy
Wij respecteren uw privacy. Wij gebruiken de van u verkregen informatie enkel en alleen voor het afhandelen en versturen van uw bestelling en wordt onder geen beding verkocht aan derde.

4. Betaalmogelijkheden
Bij ons kunt u betalen doormiddel van: Ideal, Creditcard. Master Card, Maestro, Visa, Bancontant, Apple Pay, Google Pay.

5. Prijzen
De prijzen die aangegeven staan bij de artikelen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

6. Kleuren
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet. 

Wil je er zeker van zijn of het product dat is wat je er van verwacht, neem dan contact op via hallo@tanjavanwijk.nl om een kijk afspraak te maken.

7. Klachten
Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen mocht er onverhoopt iets mis gaan, toch schade aan een product zijn of u bent niet blij met de afhandeling neemt u dan contact met ons op via mail, hallo@tanjavanwijk.nl of telefonisch op 06-16610316 (op werkdagen tussen 9:00- 14:00 uur, m.u.v. vrijdagen. 

8. Bedrijfsgegevens
Studio Tanja van Wijk
Leeuwenlaan 4
1243 KC ’s-Graveland
The Netherlands
hallo@tanjavanwijk.nl

KVK-nr:34323357
BTW-nr: NL001448665B52
IBAN: NL58 KNAB 0403476763

Dutch
Dutch