YES! De website is live!

Wees welkom,

Na intensief bezig te zijn geweest met bedenken, uitdenken, uitzoeken maar ook uitstellen en stiekem ergens niet durven en mij verschuilen achter "het moet perfect" is dan nu de webshop-site Live!!  

En dat door middel van slechts 1 druk op de knop, want dat is dan de laatste maar ook aller spannendste stap van het proces. Achter de schermen voelt het nog veilig en kan ik me verschuilen achter allemaal argumenten om het niet te doen maar nu is het out in the open en dat voelt kwetsbaar.  

Kunst is niet alleen heel persoonlijk qua smaak, maar is ook heel persoonlijk om te maken. Want ik ben tenslotte de creator en juist dat maakt dat het werk eigen is. Ik vind creëren een magisch proces. Van hoe je een idee hebt, hoe het zich vorm geeft, toch moet bijsturen want er komt heel iets anders uit je handen dan dat je in eerste instantie in je hoofd hebt. Afstand nemen om zo weer met frisse en hernieuwde blik te kijken. 

Voor mij zit inspiratie in heel veel dingen maar vooral in verhalen. Verhalen van jou en al die andere mensen om mij heen. Hier komt mijn eigen verhaal in naar boven en dit zet ik om in mijn werken. En juist dat, het vertellen van mijn eigen verhaal is waar voor mij de uitdaging ligt, dat vind ik het moeilijkste, want dat ben ik namelijk. Daar sta ik voor, dat is mijn merk, mijn naam, mijn geest en dat voelt kwetsbaar en naakt.

En is het perfect? Nee zeker niet. En is de site af? Nee ook niet. Het is een doorlopend proces van bijschaven en updaten. Want er zijn nog genoeg ideeën uit te werken maar als ik wacht tot alles af is....stja dan krijgen jullie nooit wat te zien.

Dus...Zooo hééé, lets go!
Ik zal doorlopend blijven aanvullen en ontwikkelen dus hou mij, de site en instagram in de gaten.
Heb je vragen, opmerkingen of een goeie tip, laat het mij weten, ik sta er voor open :)

Dat het jullie mag inspireren! Veel kijk plezier.

Liefs

 

Tanja

 

"Om een ander te kunnen raken, 
zal je eerst de pijlen uit je eigen hart moeten trekken"

 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

English
English